Milojko Pantić: Evo igrača Partizana, a evo i naših! Nikada to nisam rekao! (VIDEO)

1

Ponovo smo imali fantastičnog gosta i ponovo smo neke igrače poslali u Rusiju! Podeljene su još četiri karte a naš pomoćnik prilikom izvlačenja bio je Milojko Pantić. Doajen srpskog novinarstva bio je veoma raspoložen za priču.

Svi se sećamo njegovih legendardnih prenosa, po glasu smo da ga prepoznamo iako često nismo bili sigurni kako taj čovek izgleda. Prenosio je Crvenu zvezdu, za koju nikada nije krio da navija. Uživali smo i dok smo slušali mečeve reprezentacije a o svemu tome je Milojko pričao u emisiji.

DA LI TI PUTUJEŠ U RUSIJU? SAZNAJ!

Upravo za beogradski Večiti derbi, u kom igra Crvena zvezda, vezuje se i jedna od najvećih anegdota u njegovoj karijeri. Čuvena je rečenica ‘’Evo igrača Partizana a evo i naših’’. Milojko Pantić kaže da nikada nije izgovorio tako nešto ali da nije bilo potrebe da demantuje sve ove godine.

Kada smo se već okupili da pričamo o Svetskom prvenstvu morali smo se dotaći i reprezentacije. Pantića između ostalog zanima i zašto šansu nije dobio Dragan Stojković. Umesto početnika na klupi smatra da bi bolje bilo da je postavljen Nišlija.

Milojko Pantić nam je pričao o svojim kladioničarskim avanturama ali nije hteo da podeli savete. Pao je na Romu, jer nije očekivao da izbace Barselonu ali ne želi da predlaže igračima šta da stave na svoje tikete. Citirao je Miljanića i rečenicu ‘’Verujem u rad a ne u prognoze’’.

POGLEDAJ CELU EMISIJU!

Posebno je zanimljiva konstatacija da fudbaler čije ime zvuče kao pesma, a radi se o Maradoni, ne može da bude loš. Možda I najzanimljiviji deo price bila je izjava o Bajernovim krilima, tandem koji već deceniju nastupa za minhenski klub.

Da ne otkrivamo baš sve, najbolje je pogledati inserte iz emisije sa Milojkom Pantićem. Na našem jutjub kanalu nalazi se i kompletna emisija pa možete poslušati o čemu smo sve pričali pre nego što smo saznali imena novih putnika u Rusiju!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime